De kerstdagen komen er weer aan en het is weer de hoogste tijd om een kerstpakket uit te kiezen. U vindt het belangrijk om een kerstpakket te geven waar iedere werknemer, ongeacht geslacht, blij is met kerstpakket dat hij/zij krijgt. Een Rituals kerstpakket is dan een hele goede keuze. In dit artikel geven wij meer informatie over dit kerstpakket.

Het grote voordeel van Rituals

Waarschijnlijk weet u al waarom Rituals een fantastisch merk is maar wellicht uw werknemers die dit pakket ontvangen niet. Rituals zorgt ervoor dat de standaard gewoontes weer speciaal worden. Zo is het heel normaal om zeep te gebruiken bij het douchen. Maar bij het gebruik van Rituals wordt dat moment weer speciaal. De aroma’s en geuren die vrij komen bij het gebruik van Rituals is heerlijk en verfrissend.

Rituals voor hem en haar

Het voordeel van Rituals is dat de geuren door hem en haar wordt gewaardeerd. De zeep is met zorg bereid en reinigt het lichaam optimaal. Rituals heeft meerdere varianten op de markt gebracht en er zijn in de loop van de jaren hebben steeds meer consumenten dit prachtige merk ervaren. Wilt u uw werknemers dus verwennen met een Rituals kerstpakket dan is dat zeker een goede keuze.

Welk kerstpakket moet u kiezen?

Sowieso is het belangrijk om te weten hoe de man/vrouw verhouding binnen het bedrijf is. Een man moet natuurlijk een Rituals mannen pakket ontvangen en een vrouw een vrouw Rituals pakket. Naast zeep zitten er natuurlijk veel meer lekkere verwenproducten in het kerstpakket. Denk bijvoorbeeld aan een geurkaars, chocola, handdoek en doucheborstel. De prijzen van de Rituals kerstpakketten variëren van €22,50 tot €53,50. Het duurste pakket heeft zelfs een badjas, twee handdoeken en verschillende soorten zeep. Het duurdere kerstpakket is in meerdere varianten verkrijgbaar.