Originelekerstpa

De Amy Deluxe, een revolutie in waterpijpen

Amy Deluxe

De Amy Deluxe is een merk waterpijp wat geproduceerd wordt in Duitsland. Het merk is erg bekend voor zowel waterpijpen als toebehoren. Maar wat maakt dit merk zo bijzonder? Een waterpijp is toch gewoon een waterpijp?

De Amy Deluxe met meer kamers

Amy Deluxe heeft patent op een bepaald kliksysteem met meerdere kamers in de waterpijp. Hierdoor komt er minder rook vrij bij het gebruik van de waterpijp. Dit rookt veel rustiger en geeft minder overlast aan omstanders. Omdat er minder rook vrijkomt proef je de smaak van het tabak wat je gebruikt intenser in je mond en niet via je neus. En mocht je een niet zo fijne smaak gebruiken, dan stinkt je kleding niet direct naar deze smaak. Deze techniek voorkomt ook zware rook, waardoor je minder kans hebt op hoesten, en een kriebel in je keel.

Mixen

In de Amy Deluxe waterpijpen kun je smaken ook mixen. Of als je met meerdere mensen dezelfde waterpijp gebruikt, kun je toch ieder je eigen smaak roken. Dit kan door bepaalde afneembare koppen met meerdere kamers. Deze afneembare koppen zijn tevens te gebruiken op sommige andere merken waterpijpen. Zo kan iedereen zijn of haar eigen shisha roken.

Onderhoud

Omdat de Amy Deluxe gemakkelijk helemaal uit elkaar te klikken en te draaien is, is deze heel gemakkelijk in onderhoud. Als je hem na gebruik steeds goed schoonmaakt, gaat hij veel langer mee dan gewone waterpijpen. Daarnaast gebruikt dit merk ook hoogwaardige materialen, waardoor het er erg mooi uitziet in jouw woonkamer. Het is eigenlijk een soort kunstwerk. Amy Deluxe heeft waterpijpen in iedere prijsklasse, maar ook in iedere stijl. Zo hebben ze waterpijpen die naast glazen elementen ook houten elementen hebben. Dat zie je niet veel; een waterpijp van hout.

Onderdelen

De waterpijpen van Amy Deluxe zijn, zoals hierboven vermeld, gemakkelijk uit elkaar te draaien en te klikken. Hierdoor kun je ook heel gemakkelijk een onderdeel vervangen, mocht dat nodig zijn. Daarnaast is het altijd mogelijk de waterpijp uit te breiden, bijvoorbeeld door een kop met meer kamers en slangen. Of wellicht vind je de kleur van het glas van jouw waterpijp niet meer mooi, dan kun je gerust alleen dat gedeelte vervangen. De Amy Deluxe waterpijpen zijn dus waterpijpen waarmee je eindeloos kunt variëren.

Amy Stones

Amy Deluxe heeft nu ook zelf kooltjes op de markt gebracht. Dit zijn dampstenen zonder nicotine, maar met bijzondere smaken. Denk hierbij aan perzik, meloen of tutti frutti. Je kunt jouw waterpijpervaring zelfs helemaal afmaken met de energiedrankjes van Amy Deluxe.

De Amy Deluxe, een revolutie in waterpijpen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven