Cadeaupakketten van de boer

Lekkers van de lokale producenten uit eigen land doet het altijd goed. Eerlijke producten die door de boer met liefde voor de natuur en zijn dieren zijn gemaakt. Noord-Brabant kent tal van bijzondere streekproducten. Van al deze pure voedingsmiddelen worden heerlijke cadeaupakketten samengesteld.

Je kunt één of meerdere pakketten bestellen. Met zo'n gift zet je bijvoorbeeld een jarige of een jubilaris op een leuke wijze in het zonnetje. De cadeaupakketten zijn natuurlijk ook fijne relatiegeschenken. Op een feestelijke wijze ingepakt, zijn ze heel leuk om te geven.

Uit de streek

De cadeaupakketten bevatten heerlijke streekproducten uit Noord-Brabant. De allerlekkerste producten van de beste boeren uit de streek. Ambachtelijk en met aandacht gemaakt en dat proef je. Een pakket kan onder andere worden gevuld met fruit, ecologisch geteelde groente, vele soorten kaas, vruchtensappen, honing, verse eieren en wijn. Deze producten worden op kleine schaal geproduceerd. Er zitten geen onnodige toevoegingen in.

Diverse pakketten

Je kunt kiezen voor een cadeaupakket met delicatessen zoals honing, sausjes, koekjes en noten. Dat weet vrijwel iedereen wel te waarderen. Of stop in het pakket allemaal gezonde producten, zoals groente- en fruitsappen en lekker veel fruit. Met zo'n pakket vol vitamines verras je een zieke of een eenzame oudere. Voor een zakelijk pakket selecteer je de fijnste delicatessen uit de streek. De producten van lokale boeren en producenten zijn altijd zo puur en vers mogelijk. Alleen het allerbeste wordt verkocht. De pakketten kunnen geheel naar eigen wens en budget worden samengesteld.

Kerstpakket

De cadeaupakketten uit Noord-Brabant zijn ook te bestellen als kerstpakket. Deze moeten op tijd worden besteld om te voorkomen dat bepaalde producten die je wenst niet meer voorradig zijn. De feestelijke pakketten vol lekkernijen zijn heel geschikt om te geven aan werknemers. De pakketten kunnen worden aangevuld met een houten snijplank of andere accessoires uit de regio. Je hebt al een klein pakket voor 8,99 euro. Voor een uitgebreid pakket betaal je zo'n 50 euro.

Cadeaupakketten van de boer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven